lunes, 22 de noviembre de 2010

NOTICIA

Bojan: "Volem guanyar el Madrid, no Mourinho"

El davanter blaugrana treu ferro al clàssic i argumenta que "només són tres punts"


El Barça ha iniciat la setmana del clàssic preparant un duel transcendental a la Champions. L'equip viatja demà a Atenes, on dimecres intentarà segellar el pas a vuitens de final davant el Panathinaikos. "És veritat que el partit de dilluns és molt important, però la Champions també ho és", ha afirmat Bojan Krkic després de l'entrenament d'aquest matí. El davanter ha assegurat que l'equip no està obsessionat amb la visita del Madrid ni amb el seu entrenador. "És un clàssic, sí, però només són tres punts. El que volem és guanyar el Madrid, no Mourinho".
Bojan ha admès que el Barça arriba "en un gran moment de forma" a aquesta setmana transcendental, però ha afegit que l'equip blaugrana "sempre fa por als rivals, tant si està bé com malament". Sobre els comentaris arribats de Madrid desvirtuant la golejada a Almeria, ha recordat que fins a l'última jornada l'equip andalús "era el menys golejat de la Lliga després del Barça i del Madrid"."Sembla fàcil marcar vuit gols, però té molt mèrit".

Dos duels importants però no decisius

El golejador considera que el clàssic de dilluns no serà determinant de cara a la Lliga. "L'any passat vam guanyar els dos partits i vam conquistar la Lliga al final i per menys de sis punts". El que sí que té clar és que és un partit sense un pronòstic clar: "Són duels molt oberts i imprevisibles".
Sobre els seus dos gols a l'Almeria, ha assegurat que van ser un "alliberament" per a ell. "Marcar gols sempre ajuda a aixecar l'ànim".

El Periódico de Catalunya, 22/11/2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario