sábado, 13 de noviembre de 2010

NOTÍCIA

Bojan s'allibera

El davanter reconeix que quan va marcar va tenir una gran sensació d'alleujament. Diu que les crítiques l'han fet més fort i que l'han ajudat a entendre més el futbol

Se sap, o almenys sempre s'ha dit, que els davanters viuen del gol. I el Barça havia jugat disset partits oficials i un dels seus homes d'atac, Bojan Krkic, encara no s'havia estrenat. Ho va poder fer, però, en el divuitè partit, contra el Ceuta en la copa del Rei quan la nit feia presagiar que se n'hauria de tornar a casa, un cop més, amb el cap cot després de fallar un penal en el primer temps. «Quan he fallat volia que el terra se m'empassés. A més, va al pal... Tens una dinàmica en què no entren els gols... i t'entren els dubtes», va admetre.
En la segona meitat, però, per fi va arribar el gol de l'alliberament. No va ser plàstic, ni bonic, ni tan sols decisiu, però per a Bojan probablement sigui un dels més importants dels que ha marcat. «És una sensació d'alleujament. Quan veus que la pilota toca la xarxa és com si s'esvaïssin una mica els fantasmes. El necessitava», admet. La dedicatòria va ser per a Jonathan, a qui aprecia molt, i que juntament amb la seva família li ha donat suport aquests dies, que per a ell han estat «durs». Aquests moments, però, explica que l'han ajudat a adonar-se com n'és d'«injust» el món del futbol professional i per saber amb qui pot comptar quan les coses no surten com un voldria. Les crítiques l'han fet «més fort», però tot i reconèixer que el seu rendiment no està sent el desitjat, tampoc per a ell, diu que no té dubtes. Tampoc els ha tingut el seu entrenador, Pep Guardiola, que durant aquests mals moments li ha mostrat estima i confiança.

El 9 Esportiu, 12/11/2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario